Jachtmakelaardij

Stuur de advertentie van Quicksilver 525 AXESS naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Quicksilver 525 AXESS

De Quicksilver 525 aXess is een compacte sportboot, met tal van opties, welke qua prestaties niet onderdoet voor zijn grotere concurrenten!

Dankzij het M-hull design zijn de vaareigenschappen geweldig te noemen. Dankzij het speciaal ontwikkelde onderwaterschip is de boot zeer stabiel, is er slechts een geringe diepgang en komt de boot sneller in plané.

De indeling van de Quicksilver 525 aXess is perfect om samen, of om met uw familie en vrienden, op het water te genieten. Zo kan de rondzit voorin in een handomdraai gewijzigd worden naar een royaal zonnebed en is er achterin meer dan genoeg zitplaats. De overzichtelijke stuurconsole ligt beschut achter het windscherm en dankzij de biminitop is er extra beschutting op zonnige dagen.

Vanaf het grote zwemplateau, met klapbare zwemtrap en twee extra zitplaatsen, is een verkoelende duik snel genomen. Daarnaast is er een gemakkelijk te plaatsen waterski paal om de funfactor nog meer te vergroten!

Deze Quicksilver is compleet uitgevoerd en naast de genoemde specificaties zijn ook de volgende items het benoemen waard; RVS boegrol, RVS dekbeslag, waterski paal, ankerkluis, luxe kussenset, GatorStep kunststof foam vloeren, biminitop, diverse bekerhouders door gehele boot, hoorn, 12Volt aansluiting bij stuurstand, USB + aux aansluiting t.b.v. radio bij stuurstand.

Verkoop is inclusief trailer (met Duitse toelating).

Merk:

Quicksilver

Type:

525 AXESS

Vraagprijs:

€ 36.900,-

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

5.35 m x 2.29 m x 0.25 m

Motor(en):

Mercury, F115, 115 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Quicksilver 525 AXESS

Subject:
* Verplicht veld