Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1295

Nostalgische, stoere en robuuste Smelne Vlet met achterkajuit, krachtige motorisering en mooie specificatielijst.

Het ruime achterdek is eenvoudig toegankelijk vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau via de geïntegreerde spiegeltrappen. Het achterdek is voorzien van een XL-cabriokap met daaronder een vaste dekbank, midscheepse stuurstand en achteringang.

Het scheepse interieur is betimmerd met hoogwaardig teakhout en is luxe afgewerkt met lederen bekleding en modern vinyl rondom de ramen. De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand met een geïntegreerde TV op elektrische lift. In open verbinding met de salon is de kombuis, uitgevoerd met keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed, veel kastruimte en extra compressorkoelkast. In het achterschip zijn een separate douche-/en toiletruimte en eigenaarshut met vrijstaand bed, dubbel spiegelluik en veel kastruimte rondom. Zeer praktisch ingedeeld interieur waarbij alle ruimtes optimaal benut zijn.

Naast de al zeer complete specificatielijst zijn ook de volgende opties aanwezig op deze Smelne Vlet 1295; AIS, verlichting op achterdek, dimbare LED sfeerverlichting in salon, was-/droogcombinatie (5kg), bedbodem in AK voorzien van swingback, RVS fenderkorven voor 6 fenders, dubbel dakluik in voorkajuit dak, two-tone XL-cabriokap met verduistering, screens voor rondom salonramen.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1295

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA66, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom