Jachtmakelaardij

Valkvlet 1190

Netjes onderhouden Valkvlet die zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord of voor het maken van mooie tochten over de Europese binnenwateren.

Vanuit de brede gangboorden, die rondom van veilige railing zijn voorzien, is de toegang naar de open kuip. De openkuip beschikt over een vaste kuipbank en veel bergruimte. Dankzij de openslaande kuipdeuren wordt de salon in een handomdraai bij de open kuip betrokken. De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank, kastenwand, binnenstuurstand en meevaarbankje. Boven de stuurstand is een groot schuifluik zodat bij mooie weersomstandigheden ‘buiten’ gevaren kan worden. Eén niveau lager is de kombuis, ingedeeld met keuken en dinette. Verder is er in het voorschip een separate douche-/en toiletruimte en eigenaarshut met V-bed. Alle ruimtes aan boord zijn praktisch ingedeeld en voorzien van voldoende bergruimte.

De Valkvlet is misschien wel één van de bekendste vlet modellen, gebouwd door jachtwerf P. Valk Yachts te Franeker. Deze Valkvlet kenmerkt zich door haar goede vaareigenschappen, geringe doorvaarthoogte, praktische indeling en grote schuifluik in de salon. Dankzij het hebben van zonnepanelen, verwarming en douche is ook het langere verblijf aan boord zeer goed mogelijk.

Merk:

Valkvlet

Type:

1190

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

11.90 m x 3.70 m x 1.05 m

Motor(en):

Ford, 2725E, 125 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom