Jachtmakelaardij

Viknes 930

Full option uitgevoerd polyester motorjacht met open kuip, krachtige motorisering en 4 vaste slaapplaatsen.

De open kuip is toegankelijk vanuit de gangboorden, met veilige dubbele RVS railing rondom, of vanaf het zwemplateau via de spiegeldeur. De openkuip is voorzien van een L-vormige kuipbank, tweede stuurstand aan SB, veel bergruimte onder de kuipvloer en twee droogkasten. Daarnaast is het canvas dak elektrisch te openen en te sluiten en kan de open kuip rondom volledig afgesloten worden met oprol- en uitristbare tentdelen, dit in combinatie met de aanwezig verwarming zorgt ervoor dat er bij alle weersomstandigheden comfortabel aan boord verbleven kan worden.

Via de schuifdeur is er toegang naar het stuurhuis waar een comfortabele U-vormige zitbank met omklapbare meevaarbank, overzichtelijke stuurstand met klap-/draaibare stuurstoel en keuken zijn gesitueerd. In het voorschip zijn twee slaaphutten met 2-persoons bedden en een sanitaire ruimte met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche.

De Viknes 930 is een praktisch en doordacht concept motorjacht waarbij deze Viknes een rijkelijk uitgevoerde optielijst heeft en beschikt over een talrijk aantal slimmigheden. Denk hierbij aan de boeg- en hekschroef, elektronische motorbediening, complete serie Raymarine navigatie-instrumenten, elektrisch te bedienen canvas kuipdak, dubbel schuifdakluik in stuurhuis, ruitenwissers met sproei installatie, 220 Volt vorstbeveiliging in machinekamer, twee droogkasten in de open kuip die ook voor verwarming kunnen zorgen, volledig geïntegreerde en elektrisch bedienbaar hekanker, alle verlichting in LED waarbij verlichting in open kuip en stuurhuis dimbaar zijn, wegklapbare TV-opbergmogelijkheid boven de binnenstuurstand, diverse USB-laadpunten, acculader, omvormer, Victron BMV-712 SMART Battery Monitor, boiler, etc.

Merk:

Viknes

Type:

930

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2019

Afmetingen:

9.34 m x 3.10 m x 1.05 m

Motor(en):

Yanmar, 8LV370, 370 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom