Jachtmakelaardij

Thomasz Tristan BC 36' OK

Mooi design open kuip cabrio motorjacht met comfortabel ingericht interieur en complete specificatielijst.

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de brede gangboorden of via de spiegeldeur vanaf het zwemplateau. De open kuip is ingedeeld met stuurstand met dubbele stuurstoel aan SB en U-vormige kuipbank met onderbreking voor de spiegeldeur. In de kuipbank en onder de kuipvloer is voldoende bergruimte voor dek inventaris of zelfs vouwfietsen.

Vanuit de open kuip is de toegang naar de kajuit die ingedeeld is met comfortabele U-vormige zitbank met daartegenover de keuken. De kajuit is licht en luchtig dankzij de meerdere dakluiken, patrijspoorten rondom en afwerking in lichte materialen. De sanitaire ruimte is toegankelijk vanuit de kajuit en voorzien van elektrisch toilet, wasgelegenheid, douche en veel bergruimte. De eigenaarshut, met royaal vrijstaand bed en voldoende kastruimte, bevindt zich in het voorschip. Zeer doordacht en praktisch maar toch ook smaakvol ingericht interieur.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Thomasz extra uitgevoerd met; boeg-/ en hekschroef, elektronische motorbediening, ruitenwissers met interval functie, kuipverlichting bij stuurstand en in instrumentenbeugel, lattenbodems onder matras in eigenaarshut, etc.

Keurig onderhouden jacht; het laatste motoronderhoud en vernieuwing van de cabriokap is in voorjaar 2022 uitgevoerd. Onderwaterschip is in 2018 gestraald en in 2021 van nieuwe antifouling voorzien.

Merk:

Thomasz

Type:

Tristan BC 36' OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

11.15 m x 3.85 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom