Jachtmakelaardij

Vedette 10.30 Cabin Comfort Line

Sportief gelijnd cabrio motorjacht met moderne kenmerken en een luxe uitstraling. Zéér compleet en comfortabel uitgevoerd exemplaar!

Vanuit de brede gangboorden, welke rondom van sierlijke ovale RVS railing zijn voorzien, heeft u dankzij de geïntegreerde draaitrappen gemakkelijk toegang tot het zwemplateau. Vanaf het zwemplateau is er eenvoudig toegang naar de, op gelijk niveau liggende, open kuip dankzij de spiegeldeur. De open kuip is ingedeeld met comfortabele kuipbank, overzichtelijke stuurstand met vaste stuurstoel en meevaarstoel, veel bergruimte met zelfs mogelijkheid voor het opbergen van vouwfietsen. De full-cabriokap is in een handomdraai te openen of te sluiten zodat er bij alle weersomstandigheden comfortabel aan boord verbleven kan worden. Vanuit de open kuip is er toegang naar de kajuit. Deze is ingedeeld met U-vormige bank met daartegenover de compleet uitgevoerde kombuis. Ook is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en in het voorschip de eigenaarshut met vrijstaand bed en doucheruimte ensuite. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld met tal van slimme opbergmogelijkheden.

Naast dat de Vedette motorjachten standaard al zeer compleet zijn uitgevoerd hierbij een opsomming van (extra) opties die deze Vedette 10.30 Cabin Comfort Line rijk is; defroster-functie op windscherm, cabriokap met easy-cabrio systeem, oriëntatie(vloer)verlichting in open kuip, indirecte verlichting in kajuit, vaatwasser, was-/droogcombinatie (8/4 kg), centraal stofzuigsysteem, dubbel dakluik in kajuitdak, combi-rolo's voor dakluiken, horren+regenkapjes voor patrijspoorten, twee extra kikkers op zwemplateau, etc.

Gezien de grote populariteit van de Vedette motorjachten hoeven we u niet van het feit te overtuigen dat hiermee de mogelijkheid geboden wordt om zonder lange levertijden het komende seizoen in een toch vrijwel zo goed als nieuwe Vedette 10.30 Cabin Comfort Line te kunnen varen!

Merk:

Vedette

Type:

10.30 Cabin Comfort Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2022

Afmetingen:

10.95 m x 3.80 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, N4.80, 80 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom