Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1200 AK

Robuuste Smelne Vlet met achterkajuit, comfortabel ingedeeld interieur en complete specificatielijst.  Een ideale Europa reiziger!

Het achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden en voorzien van midscheepse stuurstand, dubbele stuurstandbank met swingback rugleuning en achteringang naar het interieur. De recent vernieuwde complete kap over het achterdek met uitritsbare en oprolbare delen geeft voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden. De salon is toegankelijk vanaf het achterdek en is ingedeeld met U-vormige zitbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis die ingedeeld is met keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met dubbel bed, veel kastruimte en een was-/droogcombinatie. In het achterschip is een toiletruimte, eigenaarshut met royaal vrijstaand bed, veel kastruimte en doucheruimte ensuite.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Smelne Vlet extra uitgevoerd met; dubbel dakluik in voorkajuit dak, spiegelluik in achterkajuit, combi-rolo's voor luiken, schijnwerper, dekverlichting op het achterdek, alle verlichting in LED, vaatwasser, Matrair matras in achterkajuit.

In 2020 heeft deze Smelne Vlet een (technische)refit ondergaan. Hierbij is bijna de gehele technische installatie vernieuwd, is het interieur gemoderniseerd en voorzien van nieuwe stoffering en is het motorjacht weer helemaal up-to-date gebracht.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

12.75 m x 4.20 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DTA64, 192 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom