Jachtmakelaardij

Damarin 732 Cabin

Deze Damarin is met zorg samengesteld en zeer compleet uitgevoerd! Ideale tender cabinsloep voor dagtochten/weekends of langer verblijf op het water.

De open kuip is toegankelijk vanaf de gangboorden of via het zwemplateau door het wegklapbare deel in de kuipbank. De royale open kuip biedt met gemak plaats aan een groter gezelschap en dankzij de midscheeps en in het midden van de kuip geplaatste stuurstand heeft de schipper een perfect zicht rondom en is hij in nauw contact met de bemanning tijdens de vaart. In de voorkajuit zijn alle faciliteiten aanwezig om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. De twee langsbanken kunnen eenvoudig omgebouwd worden tot royale slaapplaats. In de voorpiek is een sanitaire ruimte, voorzien van elektrisch toilet. Het toiletruimte is dankzij de schuifdeuren zelfs toegankelijk als de voorkajuit is omgebouwd tot slaapplaats. De voorkajuit is eenvoudig afsluitbaar dankzij het 1,50 meter brede schuifluik en schotten van acrylaat. Verder zult u zich verbazen over de slimme en doordachte opbergmogelijkheden die de Damarin rijk is.

Bij het samenstellen van deze Damarin 732 Cabin is er niet bezuinigd met het kiezen vanaf de optielijst, zo is deze Damarin compleet uitgevoerd met; boeg- en hekschroef!, zwaardere motorisering (max. snelheid ca. 30 km per uur), stuurstand afgewerkt met carbon, Raymarine kaartplotter, acculader, omvormer, extra service accu, verwarming, boiler, dekdouche, sfeerverlichting in kajuit, JBL-soundsystem, kunststofteakdekken en afwerking van het interieur met kunststof teak, doorlopende hoge kuiptent, etc. etc.

Merk:

Damarin

Type:

732 Cabin

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2019

Afmetingen:

7.32 m x 2.55 m x 0.70 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH80, 80 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom