Jachtmakelaardij

Luna 34

Stalen open kuip motorkruiser met deels polyester opbouw, daardoor onderhoudsvriendelijk en helemaal voor de watersporter anno nu!

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanaf het zwemplateau door de spiegeldeur of vanuit de brede gangboorden. De open kuip is zeer royaal doordat deze over de volledige breedte van het schip is. De open kuip is ingedeeld met 2 kuipbanken en voorzien van veel bergruimte onder de kuipvloer en in de kuipbanken. Dankzij de kuiptent, met oprol- en uitritsbare zijdelen, is er voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden. De twee openslaande kuipdeuren geven toegang tot de salon. De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank aan BB met daartegenover de keuken en stuurstand aan SB. De salon is licht en luchtig dankzij de panoramische raampartij met 2 schuiframen en het grote glazen dakschuifluik. In het voorschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid, gastenhut met dubbel bed en eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte.

Compact schip welke dankzij de opties als boeg- en hekschroef met afstandsbediening gemakkelijk te bevaren is. De opties als acculader, omvormer, verwarming, boiler, elektrisch toilet, douche, lattenbodems onder matras in eigenaarshut, screens voor rondom de salonramen en afdekhoes voor dakschuifluik maken het verblijf aan boord extra comfortabel. 

 

 

 

 

Merk:

Luna

Type:

34

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

10.30 m x 3.72 m x 1.00 m

Motor(en):

Yanmar, 4JH5E, 54 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom