Jachtmakelaardij

NOR STAR 950 HT

Doordacht en praktisch Noors kwaliteitsjacht met hardtop, boeg- en hekschroef(!) en complete serie navigatie-instrumenten.

De Nor Star 950 is rondom voorzien van brede gangboorden met veilige RVS railing rondom. De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de gangboorden en ingedeeld met; L-vormige zitbank, zonnebed op dak van de achterkajuit, overzichtelijke stuurstand met verstelbare stuurbank aan SB en verstelbare meevaarbank aan BB. Boven de stuurstand en meevaarbank is een hardtop geplaatst met dubbel dakluik. In de voorkajuit is de keuken, rondzit en sanitaire ruimte met toilet en douchegelegenheid. De rondzit kan eenvoudig omgebouwd worden tot extra dubbel bed. In de achterkajuit bevindt zich een dubbel bed en kastruimte. Alle overige ruimtes aan boord zijn ingedeeld en in gebruik als kast-/bergruimte.

Deze Nor Star maakt een verzorgde indruk en compleet uitgevoerd met boeg- en hekschroef, acculader, boiler, verwarming en douchemogelijkheden. Recent is vernieuwd of nieuw geïnstalleerd o.a. de hekschroef, kaartplotter, dieptemeter, marifoon, antifouling. Het laatste motoronderhoud is in oktober 2021 uitgevoerd.

Merk:

NOR STAR

Type:

950 HT

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD22P, 105 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom