Jachtmakelaardij

Agder 840

In zeer goede staat verkerende Noorse polyester spitsgatter met krachtige motorisering, open kuip / achterkajuit en full-cabriokap.

De open kuip is toegankelijk vanuit de goed beloopbare gangboorden en ingedeeld met zonnebed op het dak van de achterkajuit, dinette, keuken aan BB en overzichtelijke stuurstand aan SB. Op de keuken is een meevaarstoel geplaatst welke eenvoudig omgeklapt kan worden voor het gebruik van de keuken. De openkuip is overkapt met een full-cabriokap zodat men bij alle weersomstandigheden aan boord kan verblijven. In de voorkajuit is een rondzit welke in een handomdraai omgebouwd kan worden tot slaapplaats, voldoende kast-/bergruimte en een sanitaire ruimte met toilet en douchegelegenheid. In de achterkajuit is een dubbel bed, zitbankje en kledingkast.

Compleet uitgevoerd met boegschroef, elektronische motorbediening, verwarming, defroster voor de raampartij in de open kuip, demontabel en beloopbaar zonnepaneel met laadregelaar, acculader, boiler, kaartplotter, elektrisch hekankerlier met afstandsbediening, hekdouche, etc.

Dit Scandinavische kwaliteitsjacht is dankzij de krachtige motorisering en mooie afmetingen een echte alleskunner!

Merk:

Agder

Type:

840

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2012

Afmetingen:

8.63 m x 3.20 m x 0.80 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom