Jachtmakelaardij

NOR STAR 950

Een echt Noors kwaliteitsjacht met perfecte vaareigenschappen, krachtige motorisering, brede gangboorden en zeer praktische indeling.

Vanuit de brede gangboorden, met veilige RVS railing rondom, is gemakkelijk toegang naar de royale open kuip. De open kuip is ingedeeld met L-vormige zitbank, coffee-corner, overzichtelijke stuurstand met een op de koelkast geplaatste draaibare stuurstoel. In de voorkajuit is de keuken, U-vormige zitbank en sanitaire ruimte met elektrisch toilet/douchegelegenheid. De U-vormige zitbank kan met de in hoogte verstelbare tafel gemakkelijk omgebouwd worden tot extra dubbel bed. In de achterkajuit bevindt zich een dubbel bed en voldoende kastruimte. Alle overige ruimtes aan boord zijn ingedeeld en in gebruik als kast-/bergruimte.

De gemakkelijk te openen en sluiten full-cabriokap is recent vernieuwd in moderne kleurstelling en geeft bij alle weersomstandigheden voldoende beschutting. Niet alleen de cabriokap maar een complete lijst aan vernieuwingen zijn recent doorgevoerd. Denk hierbij aan; accu's, LED-verlichting, stuurwiel, vulling van de bekleding, gordijntjes, kaartplotter, dieptemeter, Wempe klok en barometer, walstroomaansluitingen, toilet en isolatie in machinekamer.

Merk:

NOR STAR

Type:

950

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

9.46 m x 3.30 m x 0.90 m

Motor(en):

Volvo Penta, TAMD31P, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom