Jachtmakelaardij

Alustar 980 Pilot

Stoer model aluminium rondspant motorjacht met royale open kuip en praktische accommodatie voor 2 personen.

De ruime open kuip is vanuit de gangboorden of vanaf het zwemplateau, via de doorgang in de spiegel, toegankelijk en voor meerdere doelen inzetbaar. Denk hierbij aan verblijf met een groter gezelschap of bijvoorbeeld (sport)visserij. Het stuurhuis is op gelijk niveau met de open kuip en no-nonsens ingedeeld met stuurstand aan bakboord en meevaarstoel aan stuurboord. De betimmering in het voorschip is met modern beukenhout en afgewerkt met RVS accenten. Het voorschip is ingedeeld met keuken, rondzit die gemakkelijk in ruime slaapplaats omgebouwd kan worden en sanitaire ruimte met toilet/wasgelegenheid. Alle overige ruimte is functioneel ingedeeld als kast-/opbergruimte.

Deze Alustar 980 Pilot is uitgevoerd met 2 motoren (elk 75 pk) die zorgen voor een topsnelheid van ruim 30 km/h maar waarmee ook zeer goed comfortabel langzaam gevaren kan worden.

Doordacht gebouwd en compleet uitgevoerd met verwarming, purschuim isolatie, boiler, acculader, omvormer, zonnepanelen, ruitenwissers met intervalfunctie, oliebadschroefassen.

 

Merk:

Alustar

Type:

980 Pilot

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

9.80 m x 2.82 m x 0.70 m

Motor(en):

2x Yanmar, 4JH3-TE, 75 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom