Jachtmakelaardij

Valkvlet 1230 BB

In zeer goede staat verkerende Valkvlet met achterkajuit en klassieke indeling met twee slaaphutten ieder voorzien van eigen sanitair.

Het achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden en voorzien van dekbank, buitenstuurstand en achteringang. De salon is toegankelijk vanaf het achterdek en vanuit de beide gangboorden door de zijingangen. Dit in combinatie met het grote schuifluik zorgt voor een optimale ventilatie van de salon. De salon is ingedeeld met royale L-vormige zitbank, kastenwand en binnenstuurstand. In het voorschip is de kombuis met keuken en dinette. In de voorkajuit is een slaaphut met stapelbed en eigen sanitaire ruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met dubbel bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douche. Alle ruimtes zijn optimaal benut en beschikken over veel kast-/opbergruimte. De machinekamer geeft een verzorgde indruk.

In de afgelopen 17 jaar hebben de huidige eigenaren lange tochten en verre reizen gemaakt. Wanneer de boot niet gebruikt wordt ligt deze in een schiphuis. Gedurende de winterperioden werd de boot zorgvuldig en professioneel door de werf onderhouden.

Een aantal noemenswaardigheden aan deze Valkvlet zijn; het gebogen aluminium windscherm met klapraam en ruitenwissers met intervalfunctie, recent vernieuwde cabriokap + bimini, 4x beloopbaar zonnepaneel, oliebadschroefas, slingerruit, LED-verlichting in salon, Victron BMV-600 battery monitor.

Merk:

Valkvlet

Type:

1230 BB

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1986

Afmetingen:

12.30 m x 3.80 m x 1.10 m

Motor(en):

Volvo Penta, MD40B, 160 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom