Jachtmakelaardij

Gruno 35 Compact

Werf gebouwde stalen motorkruiser met achterkajuit, 2 slaaphutten en boeg- en hekschroef. Deze Gruno verkeerd in een zeer verzorgde staat.

Het achterdek is toegankelijk vanuit de brede gangboorden en voorzien van midscheepse stuurstand. De cabriokap en bimini op RVS frame zorgen voor voldoende beschutting bij alle weersomstandigheden. Vanuit het gangboord aan bakboord is de salon toegankelijk. De salon is ingedeeld met gezellige L-vormige zitbank, binnenstuurstand aan bakboord en voldoende kastruimte. In open verbinding met de salon is de kombuis. Deze is ingedeeld met keuken en dinette. In het voorschip is een afgesloten slaaphut met V-bed en kastruimte. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. De eigenaarshut is ingedeeld met dubbel bed, kastruimte en doucheruimte ensuite. Praktisch en gezellig ingedeeld schip op beperkte afmetingen.

Compleet uitgevoerd met boeg- en hekschroef, zonnepanelen, spiegelluik in achterkajuit, RVS fenderkorven, RVS davits, boiler, verwarming, etc.

Merk:

Gruno

Type:

35 Compact

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1996

Afmetingen:

11.00 m x 3.70 m x 0.90 m

Motor(en):

Perkins, M135, 135 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom