Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1200

Netjes onderhouden Smelne Vlet met achterkajuit en mooie specificatielijst. Indeling met twee slaaphutten en eigen sanitaire voorzieningen.

Het achterdek is vanuit de brede gangboorden gemakkelijk toegankelijk en voorzien van XL-cabriotent. Het achterdek is ingedeeld met een midscheepse stuurstand en vaste stuurstand bank met swingback. Vanaf het achterdek is toegang naar de royale salon welke ingedeeld is met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand met veel opbergruimte. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met keuken en dinette. In het voorschip is een ruime slaaphut met V-bed, kastruimte en eigen sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In het achterschip is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en wasgelegenheid. In de eigenaarshut is een royaal vrijstaand bed gesitueerd en veel kastruimte met doucheruimte ensuite. Scheeps maar toch ook praktisch ingedeeld!

Deze Smelne Vlet is een compleet uitgevoerd exemplaar met o.a. extra; boeg-/hekschroef, Raymarine AIS, wasmachine, Adverc laadregelaar, motor temperatuur + ontbreken koelwater alarm, RVS fenderkorven, Victron battery monitor, schuine wintertent over stuurstand, naast de XL-cabriotent nog een separate bimini. Daarnaast is deze Smelne Vlet een zeer geschikt schip voor zowel de binnenwateren als mede de kustwateren wat het dé ideale Europa reiziger maakt!

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1200

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

12.75 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom