Jachtmakelaardij

Vedette 12.30 Cabin Comfort Line

Sportief gelijnd cabrio motorjacht welke zich kenmerkt door haar uitstraling en uitmuntende vaareigenschappen. Zéér compleet en comfortabel jacht!

Het dek en de gangboorden zijn ruim en goed beloopbaar en voorzien van veilige RVS railing rondom. Vanuit de gangboorden heeft u via de geïntegreerde draaitrappen en spiegeldeur toegang tot de open kuip. De open kuip is beschut met een deelbare cabriokap en voorzien van vaste kuipbanken met daarin veel bergruimte (zelfs aan vouwfietsen is gedacht!). De overzichtelijke stuurstand met compleet instrumentarium bevindt zich aan stuurboord en naastgelegen is aan bakboord een meevaarstoel geplaatst.

Vanuit de open kuip is toegang tot de kajuit. De kajuit is ingedeeld met compleet uitgevoerde keuken met daartegenover een U-vormige zitbank. Verder is er een gastenhut met 1-persoons slaapgelegenheid, twee toiletruimtes en eigenaarshut met vrijstaand bed en douche ensuite. Alle ruimte aan boord is optimaal benut als kast-/ en of bergruimte

Deze Vedette 1230 Cabin Comfort Line is naast de al zeer complete specificatielijst extra uitgevoerd met; Easycabrio systeem, raamontwaseming op windscherm, elektrisch strijkbare mast, indirecte sfeerverlichting in de kajuit, AEG was-/droogcombinatie, centraal stofzuigsysteem in kajuit, Corean werkbladen, Victron BMV-712 Smart battery monitor en TV in kajuit + slaapvertrekken.

Merk:

Vedette

Type:

12.30 Cabin Comfort Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2020

Afmetingen:

12.95 m x 4.25 m x 1.10 m

Motor(en):

2x Nanni, N4.80, 80 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom