Jachtmakelaardij

Euroship Classic Kotter 15.00

Degelijk en robuust gebouwd motorjacht welke dankzij de vele opties zeer geschikt is voor langer verblijf / permanente bewoning aan boord.

Bij het aan boord gaan van deze Euroship Classic Kotter 15.00 valt meteen op dat dit een no-nonsense en degelijk gebouwd schip is. De open kuip is gelijk aan de gangboorden en voordek. De verhoogde verschansing en hoge railing rondom geven een veilig gevoel.

Het stuurhuis is zowel vanuit de gangboorden als vanuit de openkuip te bereiken. Het interieur is scheeps betimmerd met mahoniehout en ingedeeld met L-vormige zitbank, kastenwand en overzichtelijke midscheepse stuurstand met compleet instrumentarium. In het voorschip is de kombuis, sanitaire ruimte en twee slaaphutten met vrijstaande bedden gesitueerd.

Onder het stuurhuis/open kuip is de machinekamer welke met bijna stahoogte zeer ruimtelijk en overzichtelijk ingedeeld is.

Deze Euroship is compleet uitgevoerd zodat langer verblijf en/of permanente bewoning zeer goed mogelijk is. Een aantal van de talrijke opties; thermopane beglazing, generator, zonnepaneel met powerbank, Samsung was-(8kg)/droog(5kg)combinatie, Kerstan Sat-Dom PK 7500 GYS satellietontvanger, hydraulische boeg-/hekschroef / ankerlier / strijkbare mast / powersteering en stuurbekrachtiging, camera’s op boeg/hek/SB/BB en in machinekamer, schijnwerper, intercom, compressor, kraan om bijboot op kajuitdak te kunnen plaatsten, etc. etc.

 

 

Merk:

Euroship

Type:

Classic Kotter 15.00

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

14.95 m x 4.70 m x 1.30 m

Motor(en):

John Deere, 6068DF150, 125 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom