Jachtmakelaardij

Elling E3 Executive

Zeewaardig (CE-A) polyester motorjacht met krachtige motorisering en complete specificatielijst.

Het ruime achterdek is vanuit de brede gangboorden, zonder trapjes, of vanaf het zwemplateau via de spiegeltrap te bereiken. Vanaf het achterdek is de toegang naar het stuurhuis welke ingedeeld is met half ronde zitbank en stuurstand met goed uitzicht rondom. Het stuurhuisdak is voorzien van een groot schuifdeel zodat er bij mooi weer ook 'buiten' gevaren kan worden.

Een niveau lager bevindt zich de centraal gelegen salon. Vanuit de salon heeft u toegang tot de keuken, gastenhut, sanitaire ruimte en kantoor annex derde slaaphut. De salon is ingedeeld met half ronde zitbank met daartegenover twee fauteuils. Via de compleet ingerichte keuken is de toegang naar de achterkajuit welke ingedeeld is met vrijstaand bed en kastruimte rondom. In het voorschip is de gastenhut is voorzien van V-bed en voldoende kastruimte. De centrale sanitaire ruimte is ingedeeld met elektrisch toilet, wasgelegenheid en douche. Derde hut is nu in gebruik als kantoorruimte maar kan ook als slaaphut ingericht worden.

Zeer compleet schip met o.a. extra; elektrisch klapbare instrumentendrager, Corean werkbladen, vaatwasser, 4kg wasmachine, vriesvak in koelkast, spiegelluik.

De Elling motorjachten zijn ontworpen om veilig het grote water te bevaren maar met een kruiphoogte van ca. 3.50 meter behoort ook het verkennen van de Europese binnenwateren tot de mogelijkheden.

Merk:

Elling

Type:

E3 Executive

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1998

Afmetingen:

13.20 m x 4.25 m x 1.20 m

Motor(en):

Cummins, 6BTA5.9, 270 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom