Jachtmakelaardij

Aquanaut Privilege 1250 AK

Multiknikspant achterkajuit jacht welke zich kenmerkt door haar sierlijke vormgeving, degelijke bouw op Friese werf en comfortabele vaareigenschappen.

Het ruime achterdek is bereikbaar vanuit de brede gangboorden of vanaf het zwemplateau door de geïntegreerde spiegeltrap. Het achterdek is voorzien van twee vaste dekbanken, midscheepse stuurstand en achteringang. De dekbanken zijn verdiept zodat er zelfs vouwfietsen in opgeborgen kunnen worden. Ook kan het complete achterdek rondom afgesloten worden doormiddel van een tent zodat bij alle weersomstandigheden comfortabel op het achterdek verbleven kan worden. 

Het interieur is vervaardigd uit zeer smaakvol kersenhout en afgewerkt met massief lijstwerk wat zorgt voor een scheepse uitstraling. De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en U-vormige dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed, veel kastruimte en eigen toiletruimte. In het achterschip is een separate doucheruimte. In de achterkajuit bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte rondom en toiletruimte ensuite.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Privilege extra uitgevoerd met; veel sierlijke en praktische RVS details, elektronische motorbediening, ontwasemingfunctie op windscherm, elektrisch bedienbare schijnwerper, TV op lift in salon, Bose 1-2-3 soundsystem, was-/droogcombinatie, vaatwasser, swing-bed bedbodem in achterkajuit, lattenbodems, screens voor rondom salonramen.

 

 

Merk:

Aquanaut

Type:

Privilege 1250 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.65 m x 4.10 m x 1.10 m

Motor(en):

Perkins, M185, 190 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom