Jachtmakelaardij

Stabila Kruiser 900 OK AK

Een klassieker, welke van alle hedendaagse gemakken voorzien is en waaraan te zien is dat de eigenaar haar altijd keurig onderhouden heeft!

Open kuip met vaste kuipbank, overzichtelijke stuurstand met stuurstoel en meevaar stoel. Achterkajuit met dubbel bed en kinderbed. In de voorkajuit is een toiletruimte en dinette aan bakboord, in de boeg is de keuken en aan stuurboord een langsbank met kastruimte. Alle overige ruimte aan boord is praktisch benut als berg-/kastruimte.

Het geheel zit keurig in de verf en is rondom voorzien van veel degelijke hoogglansgepolijste RVS details. Denk daarbij aan de railing, slijtstrip rondom op de stootrand, stootbuis rondom zwemplateau, handrailing op kajuitdak, en uitlaat sierstuk.

Deze Stabila Kruiser is altijd netjes onderhouden en dat is te zien! Verder van hedendaagse voorzieningen voorzien als; Hull-Vane(!), boegschroef, recente technische installatie, vuilwatertank, compressorkoelkast, acculader, omvormer, verwarming. Sinds ca. 15 jaar in bezit van de huidige eigenaar maar ook de geschiedenis van daarvoor is bekend bij de huidige eigenaar. 

Merk:

Stabila Kruiser

Type:

900 OK AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1972

Afmetingen:

9.00 m x 3.15 m x 0.75 m

Motor(en):

Peugeot, X4M90S, 50 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom