Jachtmakelaardij

Smelne Kruiser 1280S

Hoogwaardig gebouwde Smelne Kruiser 1280S met mooie specificatielijst. Van eerste eigenaar, perfect onderhouden, heeft altijd in schiphuis gelegen.

Het achterdek is voorzien van een geïntegreerde dekbank, midscheepse stuurstand met vaste stuurstoel en achteringang naar de salon. Het achterdek is gemakkelijk te bereiken over de dubbele geïntegreerde draaitrappen vanaf het zwemplateau of vanuit de brede gangboorden. De midscheepse stuurstand is overkapt zodat ook bij mindere weersomstandigheden comfortabel gevaren kan worden.

De salon is bereikbaar vanaf het achterdek en ruimtelijk ingedeeld met een L-vormige bank en kastenwand tegenover. In open verbinding met de salon is de kombuis welke voorzien is van keuken met daartegenover een U-vormige dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een sanitaire ruimte met toilet, eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en sanitaire ruimte met douche ensuite.

Zéér netjes onderhouden en compleet schip met o.a.; hydraulische boeg-/ en hekschroef met afstandsbediening, generator, schijnwerper, was-/droogcombinatie, alle verlichting in LED, etc.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1280S

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

13.00 m x 4.00 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT66, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom