Jachtmakelaardij

Smelne Kruiser 1200 DL

Netjes onderhouden Smelne Kruiser met achterkajuit, boeg-/ en hekschroef en gezellige maar toch ook praktische indeling.

Vanuit de brede gangboorden is er gemakkelijk toegang naar het royale achterdek waar zich de midscheepse stuurstand en achteringang naar de salon zich bevinden. Daarnaast is het achterdek rondom voorzien van een complete cabriokap waarbij het achterste deel ook alleen als biminitop gebruikt kan worden.

De salon is ingedeeld met L-vormige salonbank, kastenwand en binnenstuurstand aan BB. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met recent ge-update keuken met daartegenover een U-vormige dinette. In het voorschip is een afgesloten slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een gescheiden douche/toiletruimte en eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte.

De machinekamer geeft een verzorgde indruk. Het gehele schip is in 2019 geschilderd in 2-componenten verf. Veder compleet uitgevoerd met boeg-/ en hekschroef, zonnepanelen, recente accu’s, compressorkoelkast, etc. etc.

Merk:

Smelne

Type:

Kruiser 1200 DL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1993

Afmetingen:

12.40 m x 3.80 m x 1.05 m

Motor(en):

Volvo Penta, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom