Jachtmakelaardij

Aqua Line 50 PH

Stalen motorjacht, met pilothouse, welke van alle comfort en gemakken voorzien is en met een zee aan ruimte!

Royaal achterdek met vaste dekbank en gemakkelijke toegang, zonder trapjes, naar de brede gangboorden of zwemplateau door de geïntegreerde draaitrappen. Het pilothouse kan eenvoudig bij het achterdek betrokken worden door de 4 klap-/schuifdeuren. In het pilothouse is een midscheepse stuurstand met goed uitzicht rondom.

De salon is toegankelijk vanuit het pilothouse en ingedeeld met een half ronde zitbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis welke voorzien is van een zeer compleet ingerichte keuken met daartegenover een gezellige half ronde dinette. In het voorschip is een gastenhut met vrijstaand bed, voldoende kastruimte en ensuite een sanitaire ruimte met toilet en douche. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte en ensuite een separate douche-/toiletruimte. Via de toiletruimte is een toegangsdeur naar de verzorgde machinekamer.

Deze Aqualine 50 PH is keurig onderhouden en zeer compleet uitgevoerd met; boeg-/ hekschroef, generator, elektronische motorbediening, 4 beloopbare zonnepanelen, centrale verwarming, airco, elektrisch koken, vaatwasser, was-/ droogcombinatie, lattenbodem onder matrassen in achterkajuit, dubbel spiegelluik in achterkajuit, horren en regenkapjes voor patrijspoorten, horren voor luiken, RVS fenderkorven, etc. etc.

Merk:

Aqua Line

Type:

50 PH

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

14.95 m x 4.59 m x 1.29 m

Motor(en):

Steyr, MO166K28, 156 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom