Jachtmakelaardij

Concordia 125 OC

Deze Concordia 125 OC staat strak in de lak in een moderne kleurstelling, heeft verassend veel ruimte en een complete specificatielijst.

Vanuit de brede gangboorden heeft u via de draaitrappen toegang naar het zwemplateau en open kuip door middel van de spiegeldeur. De open kuip is ingedeeld met 2 L-vormige kuipbanken en veel bergruimte. Door de openslaande kuipdeuren is toegang naar de salon welke op gelijk niveau is met de open kuip. De salon is ingedeeld met binnenstuurstand en kastenwand aan BB en halfronde salonbank aan SB. De salonbank is op een verhoging geplaatst zodat er optimaal uitzicht rondom is. In het voorschip is de kombuis met keuken en dinette, hier is ook de wasmachine geplaatst. Verder is er een tweede slaaphut met dubbel bed en eigenaarshut met vrijstaand bed en separate douche en toiletruimte ensuite. Alle ruimte aan boord is optimaal benut als kast-/ bergruimte.

Dankzij het ontwerp van de romp is er veel binnenruimte en dankzij de geringe doorvaarthoogte is deze Concordia op een groot vaargebied te bevaren. Compleet uitgevoerd met o.a. hydraulische boeg- en hekschroef met afstandsbediening, generator, tweede besturingsmogelijkheid in de open kuip d.m.v. afstandsbediening, TV op lift in salon, 2x 335 Watt zonnepaneel, lattenbodem onder matras in voorkajuit, Victron BMV-600S batterymonitor, etc.

Merk:

Concordia

Type:

125 OC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2009

Afmetingen:

12.50 m x 4.35 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT66, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom