Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1285 OK

Van de eerste eigenaar beschikbare Smelne Vlet 1285 welke dankzij haar afmetingen en opties de ideale Europa reiziger is!

De royale open kuip is ingedeeld met kuipbank en veel bergruimte in de bank, onder de gangboorden en onder de kuipvloer. De open kuip kan gemakkelijk bij de salon betrokken worden door de 4 openslaande kuipdeuren. De salon is ingedeeld met L-vormige bank met daartegenover een kastenwand met twee losse fauteuils. Op gelijk niveau met de salon is de stuurstand met naastgelegen kombuis welke van alle gemakken voorzien is. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, gastenhut met stapelbed en sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid. Alle ruimte aan boord is zeer praktisch ingedeeld en optimaal benut.

Hoogwaardig afgewerkte Smelne Vlet met hydraulische boeg-/ en hekschroef, generator, zonnepanelen, schijnwerper, camera systeem met 4 camera's, WMMT brandstof bacteriefilter, indirecte sfeerverlichting in salon, wasmachine en zowel thermisch als akoestisch perfect geïsoleerd waardoor langer verblijf aan boord zeer goed mogelijk is.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1285 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.85 m x 4.15 m x 1.15 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT66, 170 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom