Jachtmakelaardij

Aquanaut Drifter CS 1300

Multiknikspant achterkajuit motorjacht welke zich kenmerkt door haar stoere uiterlijk, degelijke bouw op Friese werf en comfortabele vaareigenschappen

Het royale achterdek is voorzien van vaste U-vormige dekbank, midscheepse stuurstand met dubbele stuurstoel en achteringang. Het zwemplateau en/of gangboorden zijn gemakkelijk toegankelijk, goed beloopbaar en van veilige RVS railing rondom voorzien.

Het interieur heeft een klassieke uitstraling maar is toch ook met veel moderne details afgewerkt. De salon is ingedeeld met U-vormige salonbank met daartegenover een kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis met keuken en dinette. In het voorschip is een gastentoilet, welke zonder doorgang van de gastenhut toegankelijk is en een gastenhut met V-bed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een separate doucheruimte. In de achterkajuit bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel kastruimte rondom en toiletruimte ensuite.

De machinekamer is professioneel geïnstalleerd en geeft een zeer verzorgde indruk. Ideaal motorjacht voor langer verblijf aan boord en/of verre reizen over de waterwegen van Europa.

Merk:

Aquanaut

Type:

Drifter CS 1300

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2014

Afmetingen:

13.10 m x 4.35 m x 1.10 m

Motor(en):

Perkins, M150Ti, 148 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom