Gebruikte motorjachten

Stuur de advertentie van Waddenvlet 1200 naar een vriend
Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Onderwerp
Bericht:
* Verplicht veld
Stuur naar een vriend Delen

Waddenvlet 1200

Robuuste en degelijke Waddenvlet welke ooit voor de beroepsvaart gebouwd is maar nu in gebruik is als recreatievaartuig.

De open kuip is ingedeeld met een overzichtelijke stuurstand en twee lange banken. Het met een groter gezelschap in de kuip verblijven is daardoor zeer goed mogelijk. Het voorschip is voorzien van een lange zitbank met uitschuifbare eettafel, dubbel bed, kombuis en sanitaire ruimte met elektrisch toilet/douchegelegenheid. In het achterschip is een extra hut met dubbel bed. De machinekamer geeft een verzorgde indruk.

Deze Waddenvlet is eenvoudig afgetimmerd maar dankzij de indeling en vele opbergmogelijkheden zeer praktisch en multifunctioneel. Daarnaast zelfvoorzienend dankzij het grote zonnepaneel, dubbele dynamo, acculader, compressorkoelkast, verwarming, boiler en douche. Romp is geschilderd in 2 componentenverf en onderwaterschip behandeld met antifouling in oktober 2020. Het vanaf het water meemaken van het skûtsjesilen of een lange zwerftocht over de Europese binnenwateren behoort allemaal tot de mogelijkheden!

 

Merk:

Waddenvlet

Type:

1200

Vraagprijs:

€ 54.500,-

Bouwjaar:

1990

Afmetingen:

12.00 m x 4.20 m x 1.10 m

Motor(en):

Perkins, 125 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroomNeem contact op voor informatie over de Waddenvlet 1200

Subject:
* Verplicht veld