Jachtmakelaardij

Intercruiser 34

Full-cabrio polyester motorjacht met complete specificatielijst, krachtige motorisering en perfecte vaareigenschappen!

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanaf het zwemplateau, via de spiegeldeur, of vanuit de brede gangboorden. De open kuip is ingedeeld met L-bank en overzichtelijke stuurstand met dubbele stuurstoel. Ook is er een dekdouche en extra compressorkoelkast in de open kuip. In de kajuit is een comfortabele U-bank, kombuis, sanitaire ruimte en vrijstaand bed gesitueerd. Alle overige ruimte aan boord is benut als kast- en bergruimte.

Naast de al complete specificatielijst is deze Intercruiser 34 extra uitgevoerd met; een oester grijze romp met verlengd zwemplateau, oriëntatieverlichting in open kuip, blindering voor kuiptentvensters, elektronische motorbediening, Raymarine AIS700 Class B transceiver, bergruimte voor vouwfietsen onder kuipvloer, Hi-mac werkbladen in kombuis en sanitaire ruimte, dimbare verlichting in kajuit, etc.

De Intercruiser 34 is volledig in Nederland gebouwd, wat garant staat voor een kwalitatief motorjacht met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het topmodel van Interboat beschikt over zeer goede vaareigenschappen en is mede dankzij de krachtige motorisering een echte alleskunner!

 

Merk:

Intercruiser

Type:

34

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2019

Afmetingen:

10.85 m x 3.55 m x 1.05 m

Motor(en):

Volvo Penta, D4, 300 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom