Jachtmakelaardij

Linssen 45 HT

Uniek concept snelvarend motorjacht, van bekende Nederlandse Linssen werf, met hoogwaardig afgewerkt interieur.

Deze Linssen 45 HT is bijzonder vorm gegeven en zeer verassend ingedeeld. Zo is het ruime achterdek ook bedoeld als dekhuis en ingedeeld met L-vormige zitbank, kastenwand met spoelbakje en koelkast, overzichtelijke stuurstand met elektrisch in hoogte verstelbare stuurstandbank en achteringang naar de salon. Het complete achterdek is voorzien van tent welke bij alle weersomstandigheden zorgt voor voldoende beschutting. 

De salon is ingedeeld met L-vormige zitbank, veel kastruimte en half ronde dinette op gelijk niveau. Onder de salonvloer is een royale berging/technische ruimte en toegang naar de machinekamer. Eén niveau lager dan de salon is de kombuis gesitueerd. In het voorschip is een slaaphut met vrijstaand + kinderbed en sanitaire ruimte ensuite. In het achterschip komt u in de verassende eigenaarshut welke ingedeeld is met vrijstaand bed (gespiegeld geplaatst), veel kastruimte, groot spiegelluik en sanitaire ruimte ensuite. Alle ruimte aan boord is optimaal benut.

Naast de al complete specificatielijst extra uitgevoerd met; Raymarine zelfzoekende satellietontvanger, blowers op het windscherm, schijnwerper, camerasysteem met 3 camera's, interieur voorzien van LED verlichting.

Merk:

Linssen

Type:

45 HT

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1995

Afmetingen:

13.50 m x 4.30 m x 1.35 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, TAMD72A, 430 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom