Jachtmakelaardij

Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan

Stalen openkuip motorjacht, van bekende Linssen werf, met veel doordachte details!

De open kuip is gemakkelijk toegankelijk vanuit de gangboorden of door de spiegeldeur vanaf het zwemplateau. De kuip is ingedeeld met zitbank en veel bergruimte onder de kuipvloer.

De salon/kombuis/stuurhuis is op gelijk niveau met de open kuip en toegankelijk door de twee openslaande deuren. Door de grote raampartij rondom is er zowel vanuit de L-vormige salonbank als stuurstand goed zicht rondom. Door het elektrische schuifdak haalt u het 'buiten varen' zelfs naar binnen! De L-vormige salonbank is gemakkelijk om te bouwen tot extra dubbel bed. De kombuis is van alle gemakken voorzien. In het verlengde van de kombuis is een kaartentafel gesitueerd.

Het voorschip is ingedeeld met separate douche-/ toiletruimte en de eigenaarshut met vrijstaand bed. Alle ruimte is optimaal benut.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Linssen uitgevoerd met luxe dimbare LED verlichting, indirecte sfeerverlichting in salon, lederen bekleding, elektrisch schuifdak, verwarming, douche, boeg-/ en hekschroef, elektrische ankerlier, Raymarine multifunctioneel Axiom 9 display, etc.

Merk:

Linssen

Type:

Grand Sturdy 30.0 Sedan

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2018

Afmetingen:

9.70 m x 3.30 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D2, 50 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom