Jachtmakelaardij

Vedette 9.30 Comfort Line

Unieke kans om zonder levertijd, oftewel direct, in een NIEUWE Vedette 9.30 Comfort Line weg te varen!

De Vedette Comfort Line springt in het “high end” segment van de Vedette reeks. Met behoud van het karakteristieke Vedette uiterlijk toch een metamorfose qua belijning. De ingelegde boegramen en vele luxe RVS accenten geven deze Vedette een zeer chique uiterlijk. Een schitterend standaard uitrustingsniveau waardoor er niets meer te wensen overblijft. Dankzij de perfecte vaareigenschappen en de minimale doorvaarthoogtes (2.18m op windscherm / 2.40m op kap) is deze Vedette op een zeer groot vaargebied bevaarbaar. 

Vanaf het zwemplateau is er gemakkelijk toegang naar de gangboorden/voordek door de geïntegreerde draaitrappen. Eveneens bereikt u vanaf het zwemplateau, door de spiegeldeur, de open kuip. De open kuip is ingedeeld met zitbank, overzichtelijke stuurstand en meevaarzit. De open kuip is beschut met een deelbare cabriotent zodat u bij alle weersomstandigheden comfortabel aan boord kunt zijn. 

De kajuit is ingedeeld met kombuis, U-vormige zitbank, sanitaire ruimte met wasgelegenheid en elektrisch toilet. In het voorschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed en douche ensuite. Aan boord is voldoende kast- en bergruimte wat dit mede een ideaal motorjacht maakt voor korte vakanties en/of langer verblijf aan boord.

Merk:

Vedette

Type:

9.30 Comfort Line

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2021

Afmetingen:

9.85 m x 3.65 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, N4.65, 65 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom