Jachtmakelaardij

Valkvlet 1060 OK

Netjes onderhouden en compleet uitgevoerde Valkvlet. Dankzij de afmetingen en goed uitgeruste accommodatie dé ideale Europa reiziger!

Brede en goed beloopbare gangboorden met railing rondom. Vanuit de gangboorden is gemakkelijke toegang naar de open kuip. De open kuip is voorzien van een U-vormige kuipbank met veel bergruimte in de bank en onder de kuipvloer. Door de aanwezige kuiptent kunt u hier ook comfortabel verblijven bij mindere weersomstandigheden. De open kuip kan gemakkelijk bij de salon betrokken worden door de 4 openslaande kuipdeuren. De salon is ingedeeld met salonbank (welke tevens tot slaapplaats om te bouwen is), binnenstuurstand, kastenwand en hangkast. In het voorschip is de kombuis, sanitaire ruimte met douche/toilet en slaaphut met V-bed en voldoende kastruimte.

De optielijst is zeer compleet, een aantal kenmerkende opties zijn; het grote schuifluik in de salon met rol hor, boeg- en hekschroef met afstandsbediening, Victron BMV-700 battery monitor, zonnepanelen, compressorkoelkast, etc. etc. 

Merk:

Valkvlet

Type:

1060 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1992

Afmetingen:

10.60 m x 3.45 m x 1.00 m

Motor(en):

Ford, 2723E, 105 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom