Jachtmakelaardij

Proficiat 1225 GL

Stalen motorkruiser met achterkajuit en praktische maar vooral sfeervol ingedeeld interieur.

Het achterdek van deze Proficiat kruiser is ruim en voorzien van achteringang en midscheepse stuurstand. De stuurstand is deels wegklapbaar om zo een geringe doorvaarthoogte te creëren. De gangboorden zijn goed beloopbaar en geven een veilig gevoel door de RVS railing rondom  welke voorzien is van 3 handige klapbare openingen.

Het interieur is zeer smaakvol maar toch ook praktisch ingedeeld. Zo is de salon Asymmetrisch ingedeeld met twee zitbanken en binnenstuurstand. In open verbinding met de salon is de kombuis welke ingedeeld is met royale keuken en half ronde dinette tegenover. In het voorschip is een slaaphut met stapelbed en voldoende kastruimte. In het achterschip is een sanitaire ruimte welke vanuit zowel de hal als de eigenaarshut te bereiken is. De sanitaire ruimte is voorzien van elektrisch toilet, was-/ en douchegelegenheid. De eigenaarshut is voorzien van vrijstaand bed en voldoende hang-/ en legkasten.

Compleet uitgevoerd en praktisch ingedeeld motorjacht welke zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord en/of verre tochten.

Merk:

Proficiat

Type:

1225 GL

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1997

Afmetingen:

12.25 m x 3.80 m x 0.90 m

Motor(en):

Vetus Deutz, DT64, 159 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom