Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1295

Hoogwaardig afgewerkte en zeer compleet uitgevoerde Smelne Vlet, beschikbaar van de eerste eigenaar. 

Het achterdek is voorzien van dekbank met tafel en complete tent rondom, overzichtelijke stuurstand met compleet instrumentarium en achteringang. De gangboorden zijn goed beloopbaar en geven een veilig gevoel door de RVS railing rondom met handig geïntegreerde schuif-/klapbare openingen. Vanaf het achterdek heeft u door de draaitrappen gemakkelijk toegang naar het zwemplateau.

Het interieur is met fraai teakhout en massief lijstwerk afgewerkt en ingedeeld met salon/kombuis in open verbinding en twee slaaphutten. De salon is ingedeeld met 2 L-banken en kastenwand tegenover. De kombuis is voorzien van een keuken en dinette. In het voorschip is een slaaphut met V-bed en zeer veel kastruimte. In het achterschip is een separate douche-/toiletruimte en eigenaarshut met vrijstaand bed en zeer veel kastruimte. 

Rijkelijk uitgevoerd en naast de al zeer complete specificatielijst extra uitgevoerd met; sfeerverlichting interieur, tv op lift in salon, matrassen in achterkajuit van Matrair, wasmachine (2019), satellietschotel, oriëntatieverlichting aan dek, elektrisch klapbare mast, hydraulische stuurbekrachtiging, elektronische motorbediening, Raymarine achteruitkijkcamera, AIS ontvanger, schijnwerper, Raymarine joystick voor besturing, verwarminguitstroom (3x) op windscherm, ruitenwissersproeiers, dubbele water- en brandstoffilters, wegneembare RVS boegtrap.

Doordacht vorm gegeven en ingedeeld, zeer geschikt voor langer verblijf en/of verre tochten door Europa.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1295

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

12.98 m x 4.13 m x 1.20 m

Motor(en):

2x Vetus Deutz DT44, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom