Jachtmakelaardij

Nimbus 380 Commander

Stoer en meer dan compleet polyester motorjacht van bekende Noorse kwaliteitswerf, zeer geschikt is voor kust- en binnenwateren.

Vanaf het zwemplateau heeft u eenvoudig toegang naar de open kuip door de spiegeldeur. Onder de kuipvloer is de machinekamer. Vanuit de open kuip heeft u eenvoudig toegang naar de flybridge of kombuis. De kombuis is ingedeeld met U-vormige keuken en dinette tegenover elkaar gesitueerd. Eén niveau hoger is het stuurhuis met binnenstuurstand en vaste meevaarbank. Vanuit het stuurhuis heeft u gemakkelijk toegang naar de flybridge of naar de gangboorden door de twee zijingangen. Vanaf de flybridge heeft u een perfect zicht rondom en kunt u goed vertoeven met het vaargezelschap. In het voorschip zijn twee slaapvertrekken, één met dubbel bed en één met V-bed (met vulstuk). Daarnaast is er een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douchegelegenheid. Alle ruimte aan boord is zeer doordacht ingedeeld.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Nimbus extra uitgevoerd met; ruitontwaseming en ruitenwissersproeiers bij de binnenstuurstand, schijnwerper, achteruitkijkcamera, WMMT brandstof bacterie filter systeem, satellietontvanger, lattenbodems onder matrassen V-bed.

Merk:

Nimbus

Type:

380 Commander

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2002

Afmetingen:

11.50 m x 3.60 m x 0.95 m

Motor(en):

2x Volvo Penta, KAMD43P, 230 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom