Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1300 AK

Zeer goed onderhouden en zeer geschikt motorjacht om zowel de binnen- als grotere wateren te bevaren en/of langer aan boord te verblijven. 

Het achterdek is royaal bemeten en voorzien van stuurstand en achteringang naar salon. De stuurstand is voorzien van een compleet instrumentarium en ligt beschut achter het vaste windscherm. De gangboorden zijn breed en goed te belopen.

De salon is voorzien van een royale U-bank en kastenwand. De salon is in open verbinding met de kombuis. De kombuis is ingedeeld met keuken en dinette. In het voorschip is een afsluitbare slaaphut met V-bed en veel kast/bergruimte. In het achterschip is een toiletruimte en de eigenaarshut welke ingedeeld is met vrijstaand bed, veel kastruimte en doucheruimte ensuite.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Smelne vlet extra uitgevoerd met; hydraulische stuurbekrachtiging, camerasysteem met camera's op beide zijden van het schip, compressor, elektrisch ventilatiesysteem (voor verwarmen en ventileren), dubbel dakluik in voorkajuitdak en spiegelluik in achterkajuit.

Het geheel is keurig onderhouden en beschikbaar van de tweede eigenaar. Heeft sinds 2004 altijd in een schiphuis gelegen.

 

 

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1300 AK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1999

Afmetingen:

13.30 m x 4.40 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, 8061 SM 20, 210 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom