Jachtmakelaardij

Super Lauwersmeer Discovery 45 AC

Comfortabel achterkajuit motorjacht, voorzien van al het comfort van thuis en daardoor zeer geschikt voor verre reizen en/of langer verblijf aan boord

Ruim achterdek met vaste dekbank voorzien van luxe kussenset, midscheepse stuurstand welke van compleet instrumentarium voorzien is, complete tent rondom en elektrisch klapbare instrumentenbeugel.

Het interieur is hoogwaardig afgewerkt met tijdloze materialen. Het interieur is ingedeeld met een royale salon met U-vormige zitbank en twee losse comfortabele stoelen. Kombuis welke van alle gemakken voorzien is. Sanitaire ruimte met toilet, wasgelegenheid en douchecabine. Voorkajuit met V-bed. Het achterschip is ingedeeld met eigenaarshut met 2 enkele bedden. Sanitaire ruimte met toilet, wasgelegenheid en afsluitbare douchecabine. Tot slot is er een inloopkast met wasmachine. Alle ruimte aan boord is zeer praktisch benut.

Naast de al zeer complete specificatielijst is deze Discovery 45 AC extra uitgevoerd met; luxe kussen- set op voordek, verwarming onder cabriokap, dikkere RVS railing dan standaard, trossen snijder, TracVision TV6 satelliet ontvanger, Raymarine AIS ontvanger, achteruitkijk camera, Wifi + 4G, LED verlichting met dimmers, centraal stofzuig systeem, elektrische lattenbodems in achterkajuit, uitschuifbare strijkplank in achterkajuit, TV in voorkajuit/salon en achterkajuit, enz.

Merk:

Super Lauwersmeer

Type:

Discovery 45 AC

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2017

Afmetingen:

14.20 m x 4.36 m x 1.20 m

Motor(en):

Iveco, NEF 150, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom