Jachtmakelaardij

Westwood A390

Compleet uitgevoerd polyester achterkajuit motorjacht met zwaardere motorisering waardoor een groter vaargebied goed bevaarbaar is.

Het ruime achterdek is voorzien van complete tent rondom en ingedeeld met vaste dekbank, stuurstand met dubbele stuurstoel en buitenkeuken met koelkast, grill en spoelbakje. Vanaf het achterdek is eenvoudige toegang naar de gangboorden en bereikt u via de vaste trap gemakkelijk het zwemplateau.

De salon heeft veel lichtinval door de royale raampartij rondom en is ingedeeld met U-bank en kastenwand. In open verbinding met de salon is de kombuis welke voorzien is van U-vormige dinette en compleet uitgevoerde keuken. In het voorschip is de gastenhut met vrijstaand bed en eigen sanitaire ruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, eigen sanitaire ruimte en veel kastruimte.

Deze Westwood A390 is naast de al complete specificatielijst extra uitgevoerd met; elektrisch klapbare instrumentenbeugel, schijnwerper, trossensnijder, oriëntatieverlichting in gangboorden en op achterdek, wasmachine, corean werkbladen en dubbele spoelbak in keuken, sfeerverlichting in interieur, etc.

Merk:

Westwood

Type:

A390

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

11.93 m x 3.98 m x 1.04 m

Motor(en):

Yanmar, 6BY220, 220 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom