Jachtmakelaardij

SK Kotter 1250 Pilot

Royaal en comfortabel open kuip motorschip. Zeer geschikt voor langer verblijf aan boord.

Deze SK Kotter is voorzien van brede veilige gangboorden met rondom boeisel en stevige RVS railing. In het boeisel zijn deurtjes en meerdere railing openingen verwerkt zodat u overal perfect aan en van boord kunt gaan. De open kuip is ingedeeld met vaste kuipbank en veel bergruimte. Vanuit de kuip is toegang naar de machinekamer.

Het interieur is ruimtelijk door gebruik van lichte materialen en veel lichtinval. De salon is ingedeeld met overzichtelijke stuurstand, veel kastruimte en U-vormige salonbank welke voorzien is van swingback rugleuning zodat deze ook als meevaarbank te gebruiken is. Onder de salonvloer is een enorme bergruimte. In het voorschip is de kombuis, royale sanitaire ruimte en slaaphut met vrijstaand bed en kastruimte.

Deze SK Kotter is naast de al zeer complete specificatielijst extra uitgevoerd met; elektrisch bedienbaar glazen schuifluik in salon met hor en verduistering, elektronische motorbediening, elektrische maststrijkinstallatie, granieten werkbladen in kombuis en sanitaire ruimte, 12 + 24 Volt dynamo op motor, achteruitkijkcamera en Victron BMV-6025 battery monitor.

 

 

 

 

 

Merk:

SK

Type:

Kotter 1250 Pilot

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2014

Afmetingen:

12.50 m x 4.18 m x 1.00 m

Motor(en):

Volvo Penta, D3, 110 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom