Jachtmakelaardij

Argos Line 1350 Elite

Royaal open kuip motorjacht met geringe doorvaarthoogte, praktisch en doordachte leefruimte, goede opties en 2 slaaphutten.

De Argos line 1350 elite kenmerkt zich in haar model, afwerking en goede vaareigenschappen. Vanaf het zwemplateau is er zeer gemakkelijk toegang naar de open kuip, door de spiegeldeur, of naar de gangboorden door de twee geïntegreerde draaitrappen. De gangboorden zijn breed en rondom van veilige RVS railing voorzien.

De open kuip is ingedeeld met twee L-vormige banken, veel bergruimte voor onder andere vouwfietsen en toegang naar de machinekamer. De twee schuifdeuren, met horren, zorgen ervoor dat de kuip eenvoudig bij de royale salon betrokken kan worden. De salon is ingedeeld met half ronde bank, kastenwand met schrijftafel en overzichtelijke stuurstand. In het voorschip is de royaal ingedeelde kombuis met keuken en dinette. Onder de salon is de gastenhut, met dubbel bed en voldoende kastruimte, gesitueerd. In de voorkajuit is de eigenaarshut met vrijstaand bed en separate douche- en toiletruimte. Alle ruimte aan boord van deze Argos is optimaal benut.

Deze Argos is ontworpen en gebouwd voor langer verblijf aan boord waarbij vele wateren te bevaren zijn door de mooie afmetingen en geringe doorvaarthoogte. Naast de al complete specificatielijst is deze Argos extra uitgevoerd met; elektrische mastbediening, Mastervolt Alpha Pro laadregelaar op dynamo, 4 beloopbare zonnepanelen met Victron MPPT 100/20 laadregelaar, Kobelt bedieningshendel, Garmin AIS 800 en camera systeem.

 

Merk:

Argos

Type:

Line 1350 Elite

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2010

Afmetingen:

13.90 m x 4.45 m x 1.15 m

Motor(en):

Iveco, NEF 150, 150 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom