Jachtmakelaardij

Steeler NG 40

Tijdloos en elegant model, met ronde lijnen en RVS accenten, kenmerken deze Steeler NG40 en maken het een echte verschijning op het water.

Door de gelijkvloerse indeling is de toegang vanaf het zwemplateau naar de open kuip en het stuurhuis/salon zeer eenvoudig. De royale open kuip is ingedeeld met U-bank met een kleine onderbreking voor de spiegeldeur. Vanuit de open kuip is gemakkelijk toegang naar de gangboorden door de geïntegreerde treden. De openslaande kuipdeuren zorgen ervoor dat de open kuip en het stuurhuis/salon een grote ruimte worden.

Het stuurhuis/salon is ingedeeld met overzichtelijke stuurstand voorzien van compleet instrumentarium, kastenwand met TV op lift en comfortabele L-vormige zitbank. Doordat de bank op een verhoging is geplaatst is het zicht rondom perfect! Door de twee grote glazen schuifdaken krijgt u echt de beleving van het buitenvaren.

Eén niveau lager is, in het voorschip, de compleet uitgevoerde kombuis met keuken en dinette gesitueerd. Vanuit de kombuis heeft u toegang naar de separate douche/toiletruimte en de drie slaaphutten waarvan twee met dubbel bed en de eigenaarshut met vrijstaand bed ingedeeld zijn.

Alle ruimte aan boord van deze Steeler is optimaal benut. Maar ook de optielijst is meer dan compleet met o.a. boeg- en hekschroef, Kobelt bedieningshendel, AIS ontvanger, camera systeem, noise-killer rondom motor, Victron BMV-600S battery monitor, vaatwasser, wijnkoeler, etc. etc.

Merk:

Steeler

Type:

NG 40

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

12.10 m x 4.20 m x 1.05 m

Motor(en):

Steyr, MO236K42, 230 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom