Gebruikte motorjachten

Vedette 10.30 Cabin

Een gewild open kuip cabrio motorjacht met robuust uiterlijk en klassieke accenten.

Goed beloopbare gangboorden met RVS railing rondom het voordek. De royale open kuip is ingedeeld met U-vormige bank en stuurstand. De kuipbank kan opgevuld worden tot royaal zonnebed en in de kuipbanken is veel bergruimte, zelfs voor bijvoorbeeld vouwfietsen!

De kajuit is zeer praktisch ingedeeld met kombuis, dinette, sanitaire ruimte en slaapgelegenheid. De royale keuken is uitgevoerd met gaskooktoestel, gasoven, compressorkoelkast, spoelbak met warm/koud stromend water en veel kastruimte. Tegenover de keuken is een sanitaire ruimte met elektrisch toilet en douche in douchecabine. Naast de sanitaire ruimte is een U-vormige dinette, welke eenvoudig tot dubbel bed omgebouwd kan worden. In het voorschip is V-bed (met vulstuk). Doordat de kajuit niet gescheiden is in hutten geeft dit een zeer ruimtelijk gevoel. 

Alle ruimte aan boord is zeer goed benut waardoor ook langer verblijf aan boord goed en comfortabel mogelijk is. Daarnaast is deze Vedette van vele gemakken voorzien als; boeg- en hekschroef, zonnepaneel met laadregelaar, acculader, omvormer, boiler, douche, verwarming.

Door de geringe minimale doorvaarthoogte is deze Vedette zeer geschikt voor zowel binnenwateren maar ook op de grotere wateren heeft deze Vedette perfecte vaareigenschappen! 

 

Merk:

Vedette

Type:

10.30 Cabin

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

10.30 m x 3.50 m x 0.90 m

Motor(en):

Nanni, N4.60, 60 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom