Jachtmakelaardij

Smelne Vlet 1150

Zeer goed onderhouden Smelne vlet met doordacht interieur, hoogwaardig afwerkingsniveau en te koop van de eerste eigenaar. 

Ruim achterdek met midscheepse stuurstand, achteringang, vaste dekbank met complete tent rondom. Brede gangboorden voorzien van veilige RVS railing rondom. Op het voorkajuitdak is een klapbare mast geplaatst waarvan het bovenste deel scharnierbaar is zodat navigatie apparatuur blijft werken bij gestreken mast en er toch een minimale doorvaarthoogte gerealiseerd kan worden.

De salon is ingedeeld met 2 zitbanken tegenover elkaar. De kombuis is in open verbinding met de salon en ingedeeld met dinette en keuken. In het voorschip is een slaaphut voorzien van V-bed, diverse hang-/ en legkasten en eigen sanitaire ruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met half vrijstaand bed, diverse hang-/ en legkasten en eigen sanitaire ruimte met toilet en douchegelegenheid.

Zeer compleet uitgevoerde Smelne vlet welke zeer geschikt is voor verre reizen en/of langer verblijf aan boord. Een aantal opties die deze Smelne rijk is; boeg- en hekschroef, kaartplotter en radar, op afstand bedienbare Jabsco SL135 schijnwerper, dubbele dynamo, scheidingstransformator, wasmachine (4kg), extra koelbox in dinette bank, Oyster satelliet ontvanger, zonnepaneel met laadregelaar, etc. etc.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 1150

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2008

Afmetingen:

11.93 m x 3.95 m x 1.05 m

Motor(en):

Perkins Sabre, M225Ti, 148 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom