Jachtmakelaardij

Multivlet 1180

Keurig onderhouden Multivlet met open kuip, hedendaagse indeling en 2 slaaphutten.

De gangboorden zijn goed beloopbaar en rondom van veilige RVS railing voorzien. Vanuit de gangboorden is er eenvoudig toegang naar de open kuip. In de open kuip is een royale U-bank, met daarin veel bergruimte, en buitenstuurstand gesitueerd. Op gelijk niveau met de open kuip is de salon welke u door de 4 openslaande kuipdeuren eenvoudig bij elkaar betrekt.

De salon is ingedeeld met binnenstuurstand, half ronde bank met daartegenover de keuken. Boven de stuurstand zijn twee dakluiken geplaatst voor extra lichtinval en ventilatie. In het voorschip zijn twee slaapvertrekken waarbij de voorkajuit van vrijstaand bed is voorzien. De gastenhut is ingedeeld met stapelbed. De toilet- en doucheruimte zijn separaat van elkaar en vanuit de hal te bereiken. Alle ruimte aan boord is optimaal benut en voorzien van voldoende kast- en bergruimte.

Compleet uitgevoerde Multivlet met; proportioneel bedienbare boegschroef, dubbele dynamo, acculader, omvormer, verwarming, dubbele stuurstand, separate douche- en toiletruimte.

 

Merk:

Multivlet

Type:

1180

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

11.80 m x 3.80 m x 1.05 m

Motor(en):

New Holland, JB2000, 92 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom