Jachtmakelaardij

Smelne 1480 OK

Royaal open kuip motorjacht met 2 motoren en zeer complete specificatielijst, ruim opgezette leefruimte met 2 slaaphutten.

De royale open kuip, met verlengd salondak, is voorzien van vaste bank en veel bergruimte. Van de open kuip is gemakkelijk toegang naar de goed beloopbare gangboorden of naar de salon door de 4 openslaande deuren.

De salon is zeer ruimtelijk en ingedeeld met half ronde zitbank, kastenwand met schrijftafel en compleet uitgevoerde stuurstand met vaste stuurstandbank. In het voorschip, één niveau lager, is de kombuis met daartegenover de gastenhut met stapelbed. De voorkajuit is als eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende kastruimte ingericht. Tevens is er een separate douche- en toiletruimte in het voorschip.

Naast de al zeer rijk gespecificeerde specificatielijst is deze Smelne extra uitgevoerd met; elektrisch strijkbare mast, elektronische MicroCommander motorbediening, intercom, radarreflector, TrackVision 4 satellietantenne, op afstand bedienbare Jabsco SL146 schijnwerper, AIS ontvanger via PC Navigo, camera systeem met camera in machinekamer / spiegel, Mastervolt laadregelaar op dynamo's (90 Amp laden per stuk), indirecte sfeerbelichting, screens/muggenhorren voor in kuiptent, Matrair matrassen in voorkajuit, etc. etc.  Zowel technisch en optisch zeer compleet uitgevoerd waardoor dit motorjacht zeer geschikt is voor langer verblijf aan boord of het maken van verre reizen. 

 

 

Merk:

Smelne

Type:

1480 OK

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2001

Afmetingen:

14.95 m x 4.45 m x 1.15 m

Motor(en):

2x Vetus Deutz, DT66, 170 pk (bouwjaar 2005)

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom