Jachtmakelaardij

DeFever 40 Passagemaker

Amerikaans kwaliteit motorjacht met zeer goede vaareigenschappen, zeer geschikt voor groter water. Volledige refit in 2007 uitgevoerd.

Vanaf de ruime flybridge heeft u perfect zicht rondom. De flybridge is ingedeeld met midscheepse stuurstand, royale zitbank en buitenkeuken. Eén niveau lager is het tussendek waar de bijboot op gestald kan worden, deze tilt u eenvoudig aan boord met de elektrische lier. De gangboorden zijn zonder niveau verschillen en rondom van RVS railing voorzien. 

De toegang naar het stuurhuis is door de twee zijingangen vanuit het gangboord. Het stuurhuis is ingedeeld met overzichtelijke stuurstand, L-vormige zitbank en kombuis. In het voorschip is een slaaphut met V-bed, voldoende bergruimte en eigen douche en toiletruimte. In de achterkajuit is de eigenaarshut met dubbel bed, veel kastruimte en separate douche- en toiletruimte.

In 2007 heeft deze DeFever een volledige refit gehad. Zo zijn onder andere de techniek, motor en betimmering volledig vernieuwd. Hierbij zijn kosten nog moeite gespaard. 

Ideaal motorjacht voor langer verblijf aan boord of voor verre reizen over de Europese wateren.

Merk:

DeFever

Type:

40 Passagemaker

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1980

Afmetingen:

12.00 m x 4.20 m x 1.20 m

Motor(en):

Yanmar, 230 pk

Ligplaats:

Niet in verkoophaven, bezichtiging op afspraak