Jachtmakelaardij

Broom 425

De Broom 425 staat bekend om het hoogwaardige afwerkingsniveau en perfecte vaareigenschappen. Altijd op zoet water gevaren en in schiphuis gelegen.

Een verschijning op het water mag deze Broom zeker genoemd worden, maar ook de netheid van dit exemplaar is iets wat direct opvalt!

Het concept is doordacht in zowel het exterieur als interieur. Zo zijn de gangboorden zonder trapjes, gemakkelijke toegang naar het zwemplateau door de draaitrappen vanaf het achterdek, afsluitbaar achterdek, royale salon / kombuis en 2 slaaphutten met ieder eigen sanitaire voorzieningen.

Het achterdek is voorzien van rondzit waar u gemakkelijk met meerdere personen comfortabel kan verblijven. De stuurstand is overzichtelijk en compleet uitgevoerd.

Het interieur geeft een luxe uitstraling waarbij de salon en kombuis in open verbinding met elkaar zijn. In het voorschip is een slaaphut met V-bed, voldoende hang/legkasten en eigen sanitaire ruimte. In het achterschip is de eigenaarshut met vrijstaand bed, veel hang/legkasten en separate douche/toiletruimte ensuite.

Deze Broom is compleet uitgevoerd en zeer geschikt voor lange en/of verre reizen over de Europese wateren. Een greep uit de talrijke opties: boeg- en hekschroef, generator, complete serie Raymarine navigatie-instrumenten, elektrisch bedienbare mast, elektronische motorbediening, op afstand bedienbare schijnwerper, ruitenwissers met was-installatie, ontwasemingsfunctie op windscherm, radar reflector, wasmachine, vaatwasser, etc. etc.

 

 

Merk:

Broom

Type:

425

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2009

Afmetingen:

13.20 m x 4.24 m x 1.06 m

Motor(en):

1x Volvo Penta, D6, 370 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom