Jachtmakelaardij

Turfskipper 1190

Stalen achterkajuit motorjacht met royaal achterdek en zeer veel binnenruimte. Zéér goed onderhouden!

Het achterdek is zéér ruim en voorzien van midscheepse stuurstand, achteringang, draaitrap naar zwemplateau en compleet (recent vernieuwde) complete tent rondom. De gangboorden zijn goed beloopbaar en met veilige RVS railing rondom.

Het interieur geeft een zeer verzorgde indruk en is ingedeeld met salon, kombuis, sanitaire ruimte en twee afsluitbare slaaphutten. In de salon is de zitbank op een verhoging geplaatst zodat er goed uitzicht naar buiten is. De kombuis is ingedeeld met dinette en keuken. De voorkajuit is ingedeeld als slaaphut met V-bed en kastruimte. In het achterschip is de sanitaire ruimte met dubbele toegangsdeur en de eigenaarshut met veel kastruimte en vrijstaand bed welke tegen de achterwand geplaatst is zodat goed uitzicht heeft naar buiten door het grote spiegelluik. 

Het geheel is echt keurig onderhouden! Het schilderwerk is recent uitgevoerd (2017) en complete tent rondom het achterdek vernieuwd (2018). De machinekamer is de trots van de schipper; goed in de coating en rondom de motor van tranenplaat voorzien. Kortom, deze Turfskipper moet gezien worden!

Merk:

Turfskipper

Type:

1190

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2005

Afmetingen:

11.90 m x 3.90 m x 1.10 m

Motor(en):

Nanni, 5.250 TDI, 85 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom