Gebruikte motorjachten

Smelne Vlet 42 SD Luxury

Luxe maar vooral ook zeer compleet uitgevoerde Smelne Vlet 42 SD Luxury met 2 motoren.

Door de toegepaste materialen zoals wit lederen bekleding en Amerikaans kersenhout maar ook door de indeling van de salon, uitgebreide elektrische installatie en de hoogwaardige afwerking van het gehele jacht zorgt ervoor dat u zich écht thuis voelt op het water.

Vanaf het zwemplateau heeft u gemakkelijk toegang tot de open kuip door de spiegeldeur en naar de gangboorden door de geïntegreerde draaitrappen. De open kuip is ingedeeld met comfortabele banken en veel bergruimte. Verder beschikt de open kuip over een overhangend salondak met complete tent rondom welke zorgt voor beschutting.

De open kuip, salon en keuken bevinden zich op gelijk niveau waardoor deze Smelne vlet voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Door een royaal elektrisch te bedienen schuifluik boven de stuurstand is de salon aangenaam licht en de ventilatie optimaal. De eigenaarshut met vrijstaand bed en voldoende hang-/ en legkasten bevindt zich samen met de gastenhut en compleet ingerichte sanitaire ruimte in het voorschip welke één niveau lager ligt dan de salon.

Netjes onderhouden Smelne vlet, van recent bouwjaar en met zéér complete specificatielijst.

Merk:

Smelne

Type:

Vlet 42 SD Luxury

Vraagprijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2014

Afmetingen:

12.98 m x 4.15 m x 1.10 m

Motor(en):

2x Vetus Deutz, DET 44 EMR, 114 pk

Ligplaats:

In verkoophaven/showroom